Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Луговской Віктор, користувач 1ua
Віктор Луговской
Тема: Робота
Національна енергетична компанія «Укренерго»
Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.

Національна енергетична компанія «Укренерго» є державним підприємством, підпорядковується Міністерству палива та енергетики України і виступає гарантом цілісноті та надійного функціонування Об'єднаної енергетичної системи (ОЕС) України.

НЕК «Укренерго» розташовано за адресою: 01032 Київ, вул. Комінтерну, 25

Напрямки виробничої діяльності
Забезпечення надійної передачі електроенергії від електричних станцій споживачам по електричних мережах напругою 220 кВ і вище, а також здійснення обміну електроенергією з іншими країнами.
Створення умов для ефективної роботи магістральних і міждержавних електромереж як складової частини інфраструктури ринку електроенергії України.
Централізоване оперативно-технологічне управління об'єднаною енергосистемою України з забезпеченням надійної паралельної роботи теплових, атомних і гідравлічних електростанцій України і паралельної роботи з енергосистемами країн СНД, Східної і Центральної Європи, запобігання порушень режимів, аварій системного значення і ліквідація можливих аварій з найменшими втратами для держави, забезпечення цілісності енергосистеми України.
Енергонагляд і энерготехнагляд в електроенергетичній галузі.
Диспетчерське управління балансом потужності й електроенергії для забезпечення функціонування оптового ринку електроенергії.

Основні завдання НЕК «Укренерго»
Забезпечення цілісності та надійності ОЕС України.
Централізоване оперативно-технологічне управління ОЕС України.
Управління процесами збаласовування виробництва і споживання електроенергії в країні та регіонах.

11 лютого 2012


1




  Закрити  
  Закрити