Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 3

Запитання
История села бондари
Відповідь
-

16 листопада 2018

Наутилус Александра, користувач 1ua
Александра Наутилус
Слышала, что сейчас многие едут на заработки в Литву. Если Вас, как и меня интересует эта тема, звоните 0963801411 или 0675190382, есть возможность поехать группой, как на 1 год, так и меньше. 
Вайбер 0675190382

23 жовтня 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Депутаты Конотопского городского совета 26 голосами проголосовали за отставку Артема Семенихина с должности мэра.

На сессии Конотопского горсовета во вторник, 28 августа, в отсутствие мэра Артема Семенихина часть депутатов проголосовала за его отставку, сообщает Голос Конотопа.

В начале заседания городской голова сообщил, что 12 пультов системы Вече, с помощью которой происходит голосования, не работают, поэтому принимать решение придется вручную. В течение двух часов в зале продолжались споры.

Позже Семенихин написал на своей странице в Facebook, что 'вместо принятия бюджета и программ развития города состоялась очередная попытка переворота'. По его словам, горсоветом было принято лишь решение, согласно которому на учреждениях на праздники официально будет развеваться красно-черные флаги.

В работе сессии был объявлен перерыв. Однако часть депутатов позже провели заседание в Конотопском районном совете и 26 голосами, что более 2/3 от общей численности местного депутатского корпуса, проголосовали за отставку Семенихина с должности.

'В ходе решения главного вопроса 26-й сессии путем тайного голосования было принято решение об отставке с должности городского головы Семенихина Артема Юрьевича. Вторым вопросом был снят с должности секретаря городского совета Елену Багрянцеву и третьим принятие бюджета. Главная смета города принята единогласно. Также депутатский корпус избрал нового секретаря', – сообщил депутат Сумского областного совета Сергей Демеха на своей странице в Facebook.

Мэр Конотопа заявил, что не признает результатов этой сессии.
https://s.ukropen.ne... style='border: 0px; max-width: 100%; margin-top: 3px; margin-bottom: 3px;'>

29 серпня 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
https://s.ukropen.ne...>

9 липня 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Ось така інфа... Схоже у супермера, куміра зрадофілів щось пішло не так )

Злякавшись АТОвців яких Семеніхін напередодні образив, https://ukropen.net/... style='text-decoration-line: none; outline: none; color: rgb(43, 131, 153); margin: 0px; padding: 0px;'>#покищомер 
Конотопа, як останній боягуз сховався в кабінеті та не хотів відкривати двері. Він виповз як щур тільки тоді, коли очільник поліції Конотопа, Богдан Войцеховський йому гарантував безпеку.

Богдан Войцеховький в минулому командир батальйону 'Київ-2' та полка 'Київ', справжній герой, який провів на передовій три роки, ніколи не ховався за спинами своїх підлеглих та користується в них беззаперечною повагою.

Семеніхін, який навіть не мав табельної зброї і був звичайним 'туристом' АТО, образив бойового комбата. За комбата вступились його побратими з батальону 'Київ-2' та місцеві АТОвці з метою притягнути негідника Семеніхіна до відповіді.

Але той як щур сховався в своєму кабінеті. Після того як щур виповз справжнім героям війни та місцевим поліціейським довелось стати в оточення, щоб протестувальники не вкинули горе-мера в смітник.

Нагадаємо, 2-го липня, мешканці Конотопа, невдоволені політикою мера міста та його вчинками, зібралися під міської радою та вимагали відставки міського голови Артема Семеніхіна.

Мешканці міста були вкрай невдоволені тим, що вперше за 69 років зупинився міський трамвай і працівникам не платять зарплату. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook Зореслав Замойський і також оприлюднив відео народного бунту у місті на Сумщині.

Крім того, ветерани АТО також мали претензії до мера, представника від ВО “Свобода”. Звинувачували Артема Семеніхіна й у побитті людей і скоєння ДТП з тяжкими наслідками, хамстві та самоуправстві.

Вільна Україна
https://s.ukropen.ne... style='border: 0px; max-width: 100%; margin-top: 3px; margin-bottom: 3px;'>

4 липня 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
КАК ТАМ У РУSSКИХ, НА БИГБОРДАХ - 
'ХОТИТЕ..? МОЖЕМ ПОВТОРИТЬ..! '
https://s.ukropen.ne... style='border: 0px; max-width: 100%; margin-top: 3px; margin-bottom: 3px;'>

30 червня 2018

Запитання
Улица червонца известные жители
Відповідь
-

4 травня 2018

Запитання
депутат в местные советы по улице Клубная 131
Відповідь
-

1 квітня 2018

Запитання
день города


Відповідь
-

1 квітня 2018

Запитання
принимают ли в Конотопе битое стекло
Відповідь
-

18 березня 2018


... 3


  Закрити  
  Закрити